Ferran Soler Ferrer va començar cursant els estudis a l'escola d'hostaleria al CETT del 1996 al 1999.
D'aquí van sorgir els seus primers passos, van ser cap a Londres i París. Després d'haver completat aquesta gran experiència professional, va decidir començar aprendre la cuina del xup-xup, la de l'àvia, un dia amb un gran cop de sort, em van trucar per fer un stage al Bulli allà cap a l'any 2004, vaig realitzar una temporada sencera amb la possibilitat de repetir l'any següent un mes, va ser una experiència increïble, en mig d'aquest període vaig anar a fer un stage al Celler de Can Roca, un dels restaurants que porto al cor pel tracte rebut, després em vaig aventurar 6 anys al restaurant Saüc de Barcelona, on vaig aprendre a ser qui soc, un humil cuiner, i per acabar em vaig embarcar gràcies a la meva dona i l'Albert Adrià al projecte del barri al paral·lel de Barcelona, on vaig ser segon de cuina de Tickets i cap de cuina de la meva estimada Bodega 1900, d'on neix la idea d'aquest projecte, PRODUCTE, TRADICIÓ I TEMPORALITAT.


Ferran Soler Ferrer, empezó cursando los estudios de hostelería en el CETT en los años 1996 al 1999.
De aquí empezaron sus primeros pasos, fueron hacia Londres y París. Después de haber completado esta gran experiencia profesional, decidió empezar aprender la cocina del xup-xup la de la abuela, un día de mucha fortuna, me llamaron para realizar un stage en el Bulli, hacia el año 2004, realice una temporada entera con la posibilidad de repetir la siguiente un mes más. Fue una experiencia increíble, en medio de este periodo fui a hacer otro stage en el Celler de Can Roca, uno de los restaurantes que llevaré siempre en el corazón por el trato recibido, después me aventure 6 años en el restaurante Saüc de Barcelona, donde aprendí a ser quien soy, un humilde cocinero y para acabar me puse a trabajar gracias a mi mujer y Albert Adrià al proyecto del barrio en el paralelo de Barcelona, donde fui segundo de cocina de Tickets y jefe de cocina de mi querida Bodega 1900, de donde nace este proyecto PRODUCTO, TRADICIÓN Y TEMPORALIDAD.


Ferran Soler Ferrer began studying hospitality at the CETT in the years 1996 to 1999.
From here began his first steps, towards London and Paris. After having completed this great professional experience, he decided to start learning the cuisine of the xup-xup from his grandmother. One very lucky day, around the year 2004, they called me to do a stage at El Bulli, I did a whole season and one month more in the next year. It was an incredible experience. In the middle of this period, I went to do another stage at Celler de Can Roca, one of the restaurants that I will always keep in my heart for all the things that I received. Then I ventured 6 years in the SaŘc restaurant in Barcelona, where I learned to be who I am, a humble cook. And the final, thanks to my wife and Albert AdriÓ. I started working on the neighborhood project in the parallel of Barcelona, where I was the second chef in the kitchen at Tickets and then was a head chef of the kitchen at my beloved Bodega 1900, from where this project was born: PRODUCT, TRADITION, AND TEMPORALITY.