Assaboreix Can Marlau a Totes Hores!

Nou Horari Nocturn Disponible

Novetats a Can Marlau! Estenem els nostres horaris perquè puguis gaudir del nostre menjar quan més et convingui

A Can Marlau sempre hem estat compromesos amb oferir-te la millor experiència culinària possible. Escoltem atentament els nostres clients i, en resposta als vostres suggeriments i necessitats, estem emocionats d'anunciar un emocionant canvi en el nostre horari d'obertura.

Sabem que moltes persones han desitjat venir a gaudir del nostre deliciós menjar, però sovint s'han vist limitades pels seus horaris diürns. No et preocupis més! A partir d'ara, hem estès els nostres horaris per acomodar les vostres necessitats.

Nou Horari de Can Marlau:

Dilluns a divendres: 8:30 a 15:30
Dijous i divendres: 20:30 a 22:30

Sí, has llegit bé! Ara també obrirem a les nits de dijous i divendres perquè puguis gaudir d'un sopar excepcional amb nosaltres.


Aquest canvi d'horari és degut als vostres comentaris i suggeriments. Volem assegurar-nos que tothom tingui l'oportunitat de tastar les nostres creacions culinàries úniques i experimentar l'autèntica cuina de Can Marlau.

Ja no t'hauràs de preocupar per no poder visitar-nos durant el dia. Ara, tant durant els matins com les nits, t'esperem amb els braços oberts perquè experimentis la nostra passió pel bon menjar i el servei excepcional.

Esperem veure't aviat a Can Marlau i compartir moments memorables junts, ja sigui al dinar o al sopar! Gràcies pel teu suport continu i per ser part de la nostra família gastronòmica.

Bon profit!

L'equip de Can Marlau

CanMarLau Brilla!
Sóm un Solete!