Pollastre a la catalana

Notícies emocionants en CanMarlau! Per temps limitat, tenim el plaer d'oferir-te el nostre exquisit Pollastre a la Catalana com un plat especial anés de carta. Prepara't per a delectar-te amb aquesta deliciosa recepta tradicional que combina a la perfecció els sabors dolços de les prunes seques i la canyella, juntament amb el toc cruixent dels pinyons.

Acompanya el nostre Pollastre a la Catalana amb una selecció de plats irresistibles del nostre menú que ressaltaran encara més el seu sabor i et transportaran a l'essència de la cuina catalana. Per què no començar amb unes Orelles de Porc cruixents o una deliciosa Careta de Porc? Aquestes opcions són perfectes per a obrir l'apetit i gaudir de textures i sabors autèntics.

Si prefereixes explorar més opcions, et recomanem provar les nostres Mandonguilles amb salsa de tomàquet casolana, un plat reconfortant i ple de sabor. A més, la Cua de Toro amb patata palla és una elecció audaç i deliciosa que complementarà a la perfecció el Pollastre a la Catalana.

En Ca *Marlau, ens enorgulleix oferir una experiència gastronòmica única i autèntica. Els nostres plats estan preparats amb ingredients d'alta qualitat i amb un toc de creativitat culinària que els fa inoblidables. Vine i gaudeix del nostre Pollastre a la Catalana juntament amb una selecció de plats que et faran assaborir la riquesa de la cuina catalana en cada mos.

Recorda que aquesta oferta de Pollastre a la Catalana fora de carta és per temps limitat, així que no perdis l'oportunitat de provar-ho! T'esperem en Ca *Marlau per a brindar-te una experiència culinària excepcional. No t'ho perdis!

Tardor