Tardor

Benvinguts a Sabores de Estación! Estem emocionats de donar la benvinguda a la nova temporada al nostre restaurant, on la creativitat culinària es fusiona amb ingredients frescos i de qualitat per oferir una experiència gastronòmica única. En aquesta ocasió, hem preparat una selecció de plats que despertaran els vostres sentits i us faran desitjar tornar una vegada i una altra. Aquí teniu un avenç de les nostres irresistibles propostes!

Calamar en papada: Comencem amb un plat que combina la delicadesa del calamar amb la sucositat de la papada de porc. La fusió de sabors i textures en aquest plat us sorprendrà des del primer mos. Una experiència que no us voldreu perdre.

Cua de bou amb verdura escabetxada: La nostra cua de bou es cuina a foc lent fins assolir una tendresa inigualable. Acompanyada d'una veredura escabetxada plena de matisos, aquest plat és una oda a la tradició culinària amb un toc modern.

Mandonguilles amb tropeta de la mort: Per als amants dels sabors intensos, presentem les nostres mandonguilles amb tropeta de la mort, un fong silvestre amb un caràcter únic. La barreja de carn tendra i aquest fong exquisit crea una combinació explosiva de sabors a cada mos.

A Sabores de Estación, ens enorgulleix oferir una experiència gastronòmica que estimula tots els sentits. Cada plat és una obra d'art culinària elaborada acuradament pel nostre talentós equip de xefs. Us convidem a que vingueu a gaudir d'aquesta nova temporada amb nosaltres ia deixar-nos sorprendre amb els nostres plats únics. La vostra taula està llesta, esteu preparats per a un festí de sabors inoblidables? Us esperem amb els braços oberts!

Tartar de tonyina