Tartar de tonyina

Descobreix el nostre nou plat de temporada per temps limitat: Tartar de Tonyina!

En CanMarLau, sempre ens esforcem per sorprendre els nostres comensals amb exquisides creacions culinàries. Aquesta vegada, hem fusionat sabors i textures per a presentar-te una experiència gastronòmica única: el nostre Tartar de Tonyina Asiàtica amb Pebrot Chorizero.

La tonyina fresca, acuradament seleccionat pels nostres experts en peixos i mariscos, és el protagonista d'aquest plat ple de colors i aromes. La nostra combinació especial de pebrot chorizero aporta un toc distintiu que ressalta la frescor de la tonyina i el porta a un altre nivell.

Però això no és tot. Per a donar-li un toc asiàtic inigualable, hem incorporat salsa sriracha, una deliciosa salsa tailandesa coneguda pel seu picant suau i sabors exòtics. La salsa sriracha realça els sabors de la tonyina i el pebrot chorizero, creant una harmonia de sabors que et transportarà directament als mercats asiàtics.

Per a realçar encara més els sabors i textures d'aquest plat, hem afegit el condiment de nap *daikon, preparat de manera tradicional utilitzant vinagre d'arròs. El nap *daikon, amb el seu sabor lleugerament picant i cruixent, agrega una dimensió addicional al tartar, equilibrant els sabors i aportant un toc refrescant.

La combinació del nap daikon adobat i el vinagre d'arròs crea una mescla perfecta que complementa els altres ingredients, proporcionant un contrast agradable i una experiència gastronòmica completa.

En CanMarLau, ens enorgulleix oferir als nostres comensals plats innovadors que combinen el millor de la cuina catalana amb influències internacionals. El nostre Tartar de Tonyina Asiàtica amb Pebrot *Chorizero és una mostra de la nostra passió per la creativitat culinària i el nostre desig de brindar-te experiències gastronòmiques memorables.

No obstant això, recorda que aquest plat de temporada estarà disponible per temps limitat. Així que no et perdis l'oportunitat de delectar els teus sentits amb aquesta explosió de sabors. Et convidem a reservar una taula en CanMarLau i gaudir del nostre Tartar de Tonyina Asiàtica amb Pebrot Chorizero mentre duri.

Vine i descobreix una experiència culinària que et transportarà a Àsia en cada mos! T'esperem amb els sabors més sorprenents en CanMarLau!

Nueva temporada (Julio)